BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 19 December 2011

dah nak habis cuti ! =(

assalammualaikum semua . !
kowciniwa ! =)

hari ini aku balik kampung kat TAMPIN,negeri sembilan .. 
besok 13/12/2011 .. ayah saya (NASHARUDIN) and my dear sis (EMMA NASHAZIERA) balik kampung kat BATUPAHAT , johor ..
amek ibu (SARIMAH) , adik kesayangan aku (EMMAN NASHZARUL HAKIM) and my sis (EMMA NASHAZWANI) .. 
yang berada kat sana .. 
tinggal lha aku sesorang kat sini .. !
=(

by the way , 24/12/2011(sabtu) .. aku ikut family MAKLANG aku pergi ke ULU LANGGAT .. 
sebab rumah PAKSU aku ada kenduri ..  =)
tak sabar nyer !! =)

dah .. !! ni pasal HOMEWORK sekolah yang tak siap-siap .. 
berlambak .. dengan kasut tak basuh lagi .. buku tak sampul lagi .. baju tak beli lagi .. peralatan tulis pon tak beli lagi .. pening kelapa aku buatnyer  ..(apa lha nak jadi)
nanti dah nak bukak sekolah baru terkial-kial ... 
isshh ,, !! anak sapa lha nie ... =)
ermm , nak buat cam mana tahun 2012 aku dah SPM ..!!
aku dah ready 2012 , but aku tak ready lagi nak SPM and tinggalkan zaman persekolahan .. !!



paper pon tahun depan tak dapat lha nak update blog selalu ,, online fb selalu ,, online myspace selalu ,, :(
my father dah buat peraturan baru .. !! 
tak per lha setahun jer tu semua .. 
ayah buat ni semua  kebaikan aku jugak ..!!
thank you papa !! =)

okey lha .. sampai sini ajer .. 
take care .. !! 

Saturday, 17 December 2011

hang out :)

assalammualaikum semua .. =)

hari ini saya happy sesangat .. =) coz dapat jumpa dengan orang tersayang .. hang out dengan cousin-cousin tersayang , adik tercinta and my dear(sayangAWAK) .. =)

hang out , then jejalan .. tengok wayang =) (OMBAKrindu)
huhuhu .. tak der lha best sangat .. 















next time kite hang out sesama lagi ea .. =)
sayang dengan awak semua .. =)

                                                                                  admin nath

Tuesday, 13 December 2011

rindu IBU ! =(

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA !

hari ini dah duduk rumah tak tahu lah nak buat apa ..
makan , tidur ,makan , tidur jer lha.. 
sampai jadi GEMUK !

dah dua minggu IBU , hakim , girlz aku kat batu pahat , johor tu .. bila nak balik .. !! syasya miss you all !! =(

Thursday, 8 December 2011

layan cerita korean .. !!

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA .. !!

tak tahu lah nak buat apa hari-hari macam ini...
best sangat cerita ni .. 
tajuk cerita ini " priensess hours"...
hero cerita ni handsome sangat-sangat .. 
nak tengok tak pic dia .. 

ini lha dia .. "joo jo hoon"..




handsome kan ?

sweet sangat ...  love u papa .. =)





heroin cerita ini .. 
 inilah "yoo neun hye"..
comel sangat .. !!
 =)
sweet sangat .. =)

comelkan .. ?




 hahahaha :D
comelkan .. !!!!
sweet sangat-sangat.. 
=)


Wednesday, 7 December 2011

tahan mengantok demi dia.. =)

assalammualaikum semua .. 

hai ini bangun awal then tadi malam tidur lamabt sangat ...
melayankan karenah CAPITAL F and NIZAM ...
sampai pukul TIGA PAGI baru nak tidur...
dah WEBCAM dengan CAPITAL F and NIZAM sengal ...=) 
hehehehe =D

ermm ,, dah dapat tengok muke CAPITAL F rasa hilang sedikit rasa rindu ni ...
sekian lamanya tidak berjumpa...
and disebabkan tidur lambatlah bangun pagi pon lambat...
pagi tadi boleh lak mengantuk lgi ... 
by the way it's okey lha asal dapat WEBCAM dngan dia... 
 MISS YOU SO MUCH ....


for NIZAM if kamu baca blog aku ni tak mahu ea gatal-gatal dengan cousin aku ... AMARAN ... 
(if nak gental lha siket datang rumah masuk meming )
hehehehe =D
ermm ,, minggu depan nak hang out ... but tak tahu lagi jadi or tak ....
but aku nak sangat tengok cerite OMBAK RINDU ....
but if pergi dengan adik jer nanti tak der fill lak...
ermmm ,,, nak tengokkkk ,... =(

Tuesday, 6 December 2011

belajar buat roti canai .. =)

assalammualaikum semua ..  !
hello semua ..  !
kowciniwa semua .. !

hari ini hari yang paling membosankan .. tak tahulah nak buat apa .. =(
bosan sangat-sangat ... =(



hahahah :D ...
tadi pagi aku belajar buat roti canai .. tak penah-penah niat nak belajar buat ROTI CANAI .. 
hehehe  :D
adalah abang and kakak ni nampak aku TEBAR ROTI CANAI .. 
diaorang boleh ketawe .. patahlah semangat nak belajar ... =(
macam-macamlah benda yang terjadi ... 
nasib baiklah ada CIKGU SYAZANA .. 

inilah CIKGU SYAZANA saya ..


sahaja-sahaja jer nak cari pengalaman baru .. =)
aku tengok rupe ROTI CANAI aku ..
halamak .. SEDIHHHH =(
hehehe :D



by the way thank you CIKGU SYAZANA kita .. =)
sayang awak ... 

okeylah ,, sampai sini sahaja cerite aku hari ini .. 
jage diri ... 
byez ...

Thursday, 1 December 2011

hari yang membosankan !=(

kowciniwa semue !! 
hari ni  aku tak tahu la nak wat aper.. !! =(
then , x tahu nak wat aper .. keluar lha nan cousin tersayang ... <3

nie la cousin tersayang kiter ! (cantek kan ? )


sampai jer , turon bus hujan lak turun !! =(
x tahu nak berteduh kat mana .. 
then gi la masok CC  nie.. !!
membosankan .. if onkine at rumah lagi best boleh baring-baring , golek-golek !!
hehehehe XD

ermmm , okey la aku da x der idea da ni nak tulos aper lagi .. 
jage dri korang semua okey !!
sayang korang !! =)
                                                                      

Wednesday, 30 November 2011

custommer oh custommer !!!



assalammualaikum semua .!!!
ermm , , tak tahu nak wat aper pada mase-mase cam nie... (BORING)

tadi pagi kejer, then ade la customer tu.. x reti senyum agaknyer sakit hati aku ni ha.. !!!
pikir kau to customer aku jer lau x da ;ame kener sound dengan aku..  
issshh ,, pikir bagus jer.. 

then ader la customer agi satu tu.. dia bawak family dia sekali.. 
anak-anak dia comel-comel semua.. 
suke aku tengok .. =)

nak wat cam mane aku ni kejer cari costomer kener la banyak sabar dengar perangai manusia ni semua.. 
=)

Tuesday, 29 November 2011

makin jauh makin rindu !

assalammualaikum semua !
ermm ,, penat gile balik dari kejer..
da lama aku x update blog ,, unline mukabuku ,, unline myspace..
aku buat jer macam cerite yang aku ketinggalan .. hehehe =D

NOW , aku kat rumah nenek tercinte kat TAMPIN,AIR MAWANG..
aku berkerja kat kedai maklang aku..
duk rumah x tahu nak uat ape lebih bek aku kerje cari pengalaman kononnyer hehehehe =D (sengaL)
dah tige hari aku kat sini..
pehh !! sehari x jumpe macam setahun aku rase.. !!
nak jer terbang balik kejap jumpe MASTER F ...
MAKIN JAUH MAKIN RINDU ! =)

k la .. aku da x der idea dah  nak tulis aper lagi ni.. !
byez semua..
jage diri ok musim-musim cuti sekolah ni.. =)


http://www.youtube.com/watch?v=QFOsi27mZWo&feature=related

Thursday, 17 November 2011

sayang seribu kali sayang !



ASSALAMMUALAIKUM SUMER  !! =)
ermm,, nak tulis aper ea.. =,='  :/:/
ermm ,, miss sangat-sangat kat orang tercinte.. 
sejak semalam asyik tersenyum sendiri jer.. hehehehe =D (sengaL)

aku nak dyer tahu yang aku sayang dyer tahap giler-giler.. !! 
sebab kan dyer aku asyik tersenyum sendiri.. hehehehe =D
paper pon " thankz you sygg ! " !!

mood : in LOVE !! =)

<3 L . O . V . E !

Saturday, 12 November 2011

good luck my dear !



KOWCINIWA !!
errmm,, sorang-sorang at rumah tak tahu nak wat aper..
terlintas lak nak update blog...

ermm,,, !!
minggu depan last sekolah ..!!
then boleh balik JB .. miss nyer nak lepak-lepak,,ketawa huhahuha at BANDAR cam dulu nan member-member..
aku miss korang sumer ..!!

by the way cuti sekolah jer bermula.. JB ,, I COME BACK !!! =)

and ta lupe gak at MASTER F,, minggu depan SPM..
buat yang terbaik okey .!!
good luck sayang !!
i always love you !

Friday, 4 November 2011

CUTI !

Image Detail

dah berape lama aku tak UPDATE BLOG BURUK aku ni.. !!
peperiksaan akhir tahun 2011 dah selesai sudah.. !! =)
aku tak tahu la ape yang aku jawab tu..!!
coz dah dapat result..
SO BAD !! =(
nak akap malu la berape markah aku tu..
ermm , aku ni je yang DEGIL  ta nak dengar kate. ! , 
KERAS KEPALE.!
NOW , baru nak sedar !! =(
bak kate pepatah 'NASI DAH JADI BUBUH' !!
disebabkan cinte la jadi begini.. hmm =(
NATH , NATH  nak menyesal dah tak gune dah (kate-II my BFF)

errmm , dah tutup pasal RESULT YANG BURUK TU !
next year FORM 5 SPM !!
x mau main-II lagi !!
=)


dah habis je peperiksaan akhir tahun , kawan-kawan masing-masing sibuk cari keje sambilan.. masing-masing da  tak mau datang sekolah . hummm ,  tak paham la aku . !! 
kalau aku nak ponteng sekolah my mother mesti cakap peperiksaan akhir tahun 2001 memanglah dah habis but , belajar belum habissss ..!!
so , nak wat cam ner my mother dah cakap cam tu.. kenelah datang.. !! =(
datang je sekolah berape orang je yang datang ..
SARA ECHA, ARELYN , EMY ,FARA , SITI , FATIN NUR AIN , PAAN , NAJIB , FIRDAUS , AIDIL , YUSOP , ACAP ...
ermm , tu je la kott . ..

hari isnin tu datang je sekolah farah cakap yang SARA ECAH  my BFF da nak pindah shah alam.. !!
ermm , hilang lagi kawan sekelas.. =(



esok HARI RAYE AIDILADHA .!!
pagi-pagi lagi nak balik kampung  kat TAMPIN , NEGERI SEMBILAN ..
aku nak ucapkan kat korang semua SELAMAT HARI RAYE AIDILADHA ..!
if nak balik kampung tu HATI-HATI okey ..!! 

Sunday, 30 October 2011

kenape nan awak ni .!

kenape la nan awak ni..!!
x paham la ape salah saya !!
steress !!
=(

Wednesday, 26 October 2011

hanya kamu .!

KOWCINIWA..!!
ermm,, da lame x update blog..
sekarang aku percaye kan dia 100 %..
i hope he never forget me.. !!
ermmm,, sayang, cinta, aku hanya untuk dia seorang..
aku sayang sgt at dia..
SAYANG AWAK KETAT-KETAT.. !!

    

Sunday, 23 October 2011

aku x bisa berhenti menagis !

aku x bisa berhenti menagis..!!
aku x bisa hidup tanpa diri mu ..!!
tolong la mengerti ..!!
i need u ..!!!

Thursday, 20 October 2011

good bye my dear LOVE !



FIRDAUS ! suatu nama yang telah lama terpahat di tugu hatiku..lelaki yang aku letakkan harapan untuk menjadi pelindungku..lelaki yang ku harapkan menjadi payung untuk aku berteduh..aku ingin berpaut di dahan cintanya yang kukuh ..ITULAH TEKADKU..!!!

Hari-hari yang berlalu aku isi dengan mimpi-mimpi meskipun belum pasti ..doa sentiasa aku pohon agar cinta kami terus bersemi..mudah-mudahan kasihnya akan berpanjangan..

Aku LEMAH .. !! 
kawan-kawan aku AMY,TEHA,SHERA,PIQAH,AZIE,SARA,ARELYN n x lupe gak kat MY DEAR TEACHER GEETA yang tolong aku semasa aku putus ase.. 
thank you so much u all.. aku cuba untuk tak menagis lagi.. aju cuba untuk happy macam dulu.. I'M TRY ..!!

Friday, 14 October 2011

aku sayang dia! :'(

ermmm,, sedih sangatsangatsangat.. !!
aku x tahu kenape dengan aku... macam-macam yang kawan-kawan aku cakap pasaL MASTER F..
x sangguplah dengan ni semua..
AKU CEMBURU SANGAT-SANGAT-SANGAT...!!!
kadang-kadang aku terasa aku ni macam perempuan simpanan dia jer.. !! (benci-benci-benci) =(

aku nak dia tahu aku sayang sangat kat dia sampai aku x boleh tengok dia dengan perempuan lain.. =(
aku da PENAT MENAGIS !! 
please tolonglah faham aku ..!!!

YA ALLAH KUATKANLAH AKU MENGHADAPI UJIAN ENGKAU YA ALLAH..
AKU TAK SANGGUP KEHILANGAN DIA !!!