BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 23 January 2012

CiNtE kItE

assalammualaykom.... (:


dalam sesebuah perhubungan tidak akan mudah terputus 
kerna perhubungan itu berlandaskan kejujuran,
dan kesetiyaan sesebuah pasangan.
walaupon dihalang bagaimane pown
inshaallah kekal sampai hujung nyawe,

dalam perhubungan aku,
adalah perhubungan yang sngat mencabar,
kerna terdapat seseorng yang tidak senang dan sakit hati
melihat kiteorang bahagie,
dan ade juga yang cuba nak merosakkan
perhubungan aku dengan my dear..
kenaper lah didalam dunie ini terdapat orng sebegini,
kalaulah aku ade kuase dah lame aku tembak jer orang ni..
menyusahkan orang lain..
aku ingin kau tahu
hati aku hanya milik kamu,
aku ingin kau tahu
aku menyayangi musampai akhir hayat ku,

Aku Hanya Milik Mu Mohd Nor Firdaus shaari..
 i <3 you..

Saturday, 14 January 2012

hanya awak yang bertaktah dalam hati saya .. =)

assalammualaikum .. =)

wahh , dah lame tak update blog .. =)

Siapa sangka , cinta itu amat indah dan mengasyikkan . rasa cinta yang mekar di dalam hati indahnya ibarat bunga yang mekar di taman . cantik dan wangi . indah di pandangan . harum mengasikkan bila dicium . sekarang baru aku tahu megapa ROMEO sanggup minum RACUN demi julietnya . aku juga mula faham megapa Putera paris , dalam filem troy , sanggup 'menyeludup' Helen , isteri kepada Menelaus keluar dari kerajaan sparta sehingga mengakibatkan Troy dan Sparta berperang . 

Semuanya kerana cinta  yang tidak bertepi . cinta yang indah rasanya saat menghabiskan masa bersama dengan insan yang dicintai . Masa diharapkan berhenti di situ . Segala yang dipandang nampak cantik . dan indah . Segala yang dicium berbau wangi sekalipun yang dicium itu bunga TAHI AYAM . Kerana cinta itu ada magisnya . menukarkan yang biasa menjadi LUAR BIASA . Bisa merubah sikap seseorang menjadi seseorang yang lain . 

JODOH ATAU CINTA . 
tak perlu berteka-teki . jika benar jodoh ini takdirNYA . Hiasilah aku dengan cinta itu .. =)

bie , i LOVE you ..