BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Tuesday, 29 November 2011

makin jauh makin rindu !

assalammualaikum semua !
ermm ,, penat gile balik dari kejer..
da lama aku x update blog ,, unline mukabuku ,, unline myspace..
aku buat jer macam cerite yang aku ketinggalan .. hehehe =D

NOW , aku kat rumah nenek tercinte kat TAMPIN,AIR MAWANG..
aku berkerja kat kedai maklang aku..
duk rumah x tahu nak uat ape lebih bek aku kerje cari pengalaman kononnyer hehehehe =D (sengaL)
dah tige hari aku kat sini..
pehh !! sehari x jumpe macam setahun aku rase.. !!
nak jer terbang balik kejap jumpe MASTER F ...
MAKIN JAUH MAKIN RINDU ! =)

k la .. aku da x der idea dah  nak tulis aper lagi ni.. !
byez semua..
jage diri ok musim-musim cuti sekolah ni.. =)


http://www.youtube.com/watch?v=QFOsi27mZWo&feature=related