BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 30 November 2011

custommer oh custommer !!!



assalammualaikum semua .!!!
ermm , , tak tahu nak wat aper pada mase-mase cam nie... (BORING)

tadi pagi kejer, then ade la customer tu.. x reti senyum agaknyer sakit hati aku ni ha.. !!!
pikir kau to customer aku jer lau x da ;ame kener sound dengan aku..  
issshh ,, pikir bagus jer.. 

then ader la customer agi satu tu.. dia bawak family dia sekali.. 
anak-anak dia comel-comel semua.. 
suke aku tengok .. =)

nak wat cam mane aku ni kejer cari costomer kener la banyak sabar dengar perangai manusia ni semua.. 
=)

Tuesday, 29 November 2011

makin jauh makin rindu !

assalammualaikum semua !
ermm ,, penat gile balik dari kejer..
da lama aku x update blog ,, unline mukabuku ,, unline myspace..
aku buat jer macam cerite yang aku ketinggalan .. hehehe =D

NOW , aku kat rumah nenek tercinte kat TAMPIN,AIR MAWANG..
aku berkerja kat kedai maklang aku..
duk rumah x tahu nak uat ape lebih bek aku kerje cari pengalaman kononnyer hehehehe =D (sengaL)
dah tige hari aku kat sini..
pehh !! sehari x jumpe macam setahun aku rase.. !!
nak jer terbang balik kejap jumpe MASTER F ...
MAKIN JAUH MAKIN RINDU ! =)

k la .. aku da x der idea dah  nak tulis aper lagi ni.. !
byez semua..
jage diri ok musim-musim cuti sekolah ni.. =)


http://www.youtube.com/watch?v=QFOsi27mZWo&feature=related

Thursday, 17 November 2011

sayang seribu kali sayang !



ASSALAMMUALAIKUM SUMER  !! =)
ermm,, nak tulis aper ea.. =,='  :/:/
ermm ,, miss sangat-sangat kat orang tercinte.. 
sejak semalam asyik tersenyum sendiri jer.. hehehehe =D (sengaL)

aku nak dyer tahu yang aku sayang dyer tahap giler-giler.. !! 
sebab kan dyer aku asyik tersenyum sendiri.. hehehehe =D
paper pon " thankz you sygg ! " !!

mood : in LOVE !! =)

<3 L . O . V . E !

Saturday, 12 November 2011

good luck my dear !



KOWCINIWA !!
errmm,, sorang-sorang at rumah tak tahu nak wat aper..
terlintas lak nak update blog...

ermm,,, !!
minggu depan last sekolah ..!!
then boleh balik JB .. miss nyer nak lepak-lepak,,ketawa huhahuha at BANDAR cam dulu nan member-member..
aku miss korang sumer ..!!

by the way cuti sekolah jer bermula.. JB ,, I COME BACK !!! =)

and ta lupe gak at MASTER F,, minggu depan SPM..
buat yang terbaik okey .!!
good luck sayang !!
i always love you !

Friday, 4 November 2011

CUTI !

Image Detail

dah berape lama aku tak UPDATE BLOG BURUK aku ni.. !!
peperiksaan akhir tahun 2011 dah selesai sudah.. !! =)
aku tak tahu la ape yang aku jawab tu..!!
coz dah dapat result..
SO BAD !! =(
nak akap malu la berape markah aku tu..
ermm , aku ni je yang DEGIL  ta nak dengar kate. ! , 
KERAS KEPALE.!
NOW , baru nak sedar !! =(
bak kate pepatah 'NASI DAH JADI BUBUH' !!
disebabkan cinte la jadi begini.. hmm =(
NATH , NATH  nak menyesal dah tak gune dah (kate-II my BFF)

errmm , dah tutup pasal RESULT YANG BURUK TU !
next year FORM 5 SPM !!
x mau main-II lagi !!
=)


dah habis je peperiksaan akhir tahun , kawan-kawan masing-masing sibuk cari keje sambilan.. masing-masing da  tak mau datang sekolah . hummm ,  tak paham la aku . !! 
kalau aku nak ponteng sekolah my mother mesti cakap peperiksaan akhir tahun 2001 memanglah dah habis but , belajar belum habissss ..!!
so , nak wat cam ner my mother dah cakap cam tu.. kenelah datang.. !! =(
datang je sekolah berape orang je yang datang ..
SARA ECHA, ARELYN , EMY ,FARA , SITI , FATIN NUR AIN , PAAN , NAJIB , FIRDAUS , AIDIL , YUSOP , ACAP ...
ermm , tu je la kott . ..

hari isnin tu datang je sekolah farah cakap yang SARA ECAH  my BFF da nak pindah shah alam.. !!
ermm , hilang lagi kawan sekelas.. =(



esok HARI RAYE AIDILADHA .!!
pagi-pagi lagi nak balik kampung  kat TAMPIN , NEGERI SEMBILAN ..
aku nak ucapkan kat korang semua SELAMAT HARI RAYE AIDILADHA ..!
if nak balik kampung tu HATI-HATI okey ..!!