BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 7 December 2011

tahan mengantok demi dia.. =)

assalammualaikum semua .. 

hai ini bangun awal then tadi malam tidur lamabt sangat ...
melayankan karenah CAPITAL F and NIZAM ...
sampai pukul TIGA PAGI baru nak tidur...
dah WEBCAM dengan CAPITAL F and NIZAM sengal ...=) 
hehehehe =D

ermm ,, dah dapat tengok muke CAPITAL F rasa hilang sedikit rasa rindu ni ...
sekian lamanya tidak berjumpa...
and disebabkan tidur lambatlah bangun pagi pon lambat...
pagi tadi boleh lak mengantuk lgi ... 
by the way it's okey lha asal dapat WEBCAM dngan dia... 
 MISS YOU SO MUCH ....


for NIZAM if kamu baca blog aku ni tak mahu ea gatal-gatal dengan cousin aku ... AMARAN ... 
(if nak gental lha siket datang rumah masuk meming )
hehehehe =D
ermm ,, minggu depan nak hang out ... but tak tahu lagi jadi or tak ....
but aku nak sangat tengok cerite OMBAK RINDU ....
but if pergi dengan adik jer nanti tak der fill lak...
ermmm ,,, nak tengokkkk ,... =(