BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 19 December 2011

dah nak habis cuti ! =(

assalammualaikum semua . !
kowciniwa ! =)

hari ini aku balik kampung kat TAMPIN,negeri sembilan .. 
besok 13/12/2011 .. ayah saya (NASHARUDIN) and my dear sis (EMMA NASHAZIERA) balik kampung kat BATUPAHAT , johor ..
amek ibu (SARIMAH) , adik kesayangan aku (EMMAN NASHZARUL HAKIM) and my sis (EMMA NASHAZWANI) .. 
yang berada kat sana .. 
tinggal lha aku sesorang kat sini .. !
=(

by the way , 24/12/2011(sabtu) .. aku ikut family MAKLANG aku pergi ke ULU LANGGAT .. 
sebab rumah PAKSU aku ada kenduri ..  =)
tak sabar nyer !! =)

dah .. !! ni pasal HOMEWORK sekolah yang tak siap-siap .. 
berlambak .. dengan kasut tak basuh lagi .. buku tak sampul lagi .. baju tak beli lagi .. peralatan tulis pon tak beli lagi .. pening kelapa aku buatnyer  ..(apa lha nak jadi)
nanti dah nak bukak sekolah baru terkial-kial ... 
isshh ,, !! anak sapa lha nie ... =)
ermm , nak buat cam mana tahun 2012 aku dah SPM ..!!
aku dah ready 2012 , but aku tak ready lagi nak SPM and tinggalkan zaman persekolahan .. !!



paper pon tahun depan tak dapat lha nak update blog selalu ,, online fb selalu ,, online myspace selalu ,, :(
my father dah buat peraturan baru .. !! 
tak per lha setahun jer tu semua .. 
ayah buat ni semua  kebaikan aku jugak ..!!
thank you papa !! =)

okey lha .. sampai sini ajer .. 
take care .. !! 

Saturday, 17 December 2011

hang out :)

assalammualaikum semua .. =)

hari ini saya happy sesangat .. =) coz dapat jumpa dengan orang tersayang .. hang out dengan cousin-cousin tersayang , adik tercinta and my dear(sayangAWAK) .. =)

hang out , then jejalan .. tengok wayang =) (OMBAKrindu)
huhuhu .. tak der lha best sangat .. 















next time kite hang out sesama lagi ea .. =)
sayang dengan awak semua .. =)

                                                                                  admin nath

Tuesday, 13 December 2011

rindu IBU ! =(

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA !

hari ini dah duduk rumah tak tahu lah nak buat apa ..
makan , tidur ,makan , tidur jer lha.. 
sampai jadi GEMUK !

dah dua minggu IBU , hakim , girlz aku kat batu pahat , johor tu .. bila nak balik .. !! syasya miss you all !! =(

Thursday, 8 December 2011

layan cerita korean .. !!

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA .. !!

tak tahu lah nak buat apa hari-hari macam ini...
best sangat cerita ni .. 
tajuk cerita ini " priensess hours"...
hero cerita ni handsome sangat-sangat .. 
nak tengok tak pic dia .. 

ini lha dia .. "joo jo hoon"..




handsome kan ?

sweet sangat ...  love u papa .. =)





heroin cerita ini .. 
 inilah "yoo neun hye"..
comel sangat .. !!
 =)
sweet sangat .. =)

comelkan .. ?




 hahahaha :D
comelkan .. !!!!
sweet sangat-sangat.. 
=)


Wednesday, 7 December 2011

tahan mengantok demi dia.. =)

assalammualaikum semua .. 

hai ini bangun awal then tadi malam tidur lamabt sangat ...
melayankan karenah CAPITAL F and NIZAM ...
sampai pukul TIGA PAGI baru nak tidur...
dah WEBCAM dengan CAPITAL F and NIZAM sengal ...=) 
hehehehe =D

ermm ,, dah dapat tengok muke CAPITAL F rasa hilang sedikit rasa rindu ni ...
sekian lamanya tidak berjumpa...
and disebabkan tidur lambatlah bangun pagi pon lambat...
pagi tadi boleh lak mengantuk lgi ... 
by the way it's okey lha asal dapat WEBCAM dngan dia... 
 MISS YOU SO MUCH ....


for NIZAM if kamu baca blog aku ni tak mahu ea gatal-gatal dengan cousin aku ... AMARAN ... 
(if nak gental lha siket datang rumah masuk meming )
hehehehe =D
ermm ,, minggu depan nak hang out ... but tak tahu lagi jadi or tak ....
but aku nak sangat tengok cerite OMBAK RINDU ....
but if pergi dengan adik jer nanti tak der fill lak...
ermmm ,,, nak tengokkkk ,... =(

Tuesday, 6 December 2011

belajar buat roti canai .. =)

assalammualaikum semua ..  !
hello semua ..  !
kowciniwa semua .. !

hari ini hari yang paling membosankan .. tak tahulah nak buat apa .. =(
bosan sangat-sangat ... =(



hahahah :D ...
tadi pagi aku belajar buat roti canai .. tak penah-penah niat nak belajar buat ROTI CANAI .. 
hehehe  :D
adalah abang and kakak ni nampak aku TEBAR ROTI CANAI .. 
diaorang boleh ketawe .. patahlah semangat nak belajar ... =(
macam-macamlah benda yang terjadi ... 
nasib baiklah ada CIKGU SYAZANA .. 

inilah CIKGU SYAZANA saya ..


sahaja-sahaja jer nak cari pengalaman baru .. =)
aku tengok rupe ROTI CANAI aku ..
halamak .. SEDIHHHH =(
hehehe :D



by the way thank you CIKGU SYAZANA kita .. =)
sayang awak ... 

okeylah ,, sampai sini sahaja cerite aku hari ini .. 
jage diri ... 
byez ...

Thursday, 1 December 2011

hari yang membosankan !=(

kowciniwa semue !! 
hari ni  aku tak tahu la nak wat aper.. !! =(
then , x tahu nak wat aper .. keluar lha nan cousin tersayang ... <3

nie la cousin tersayang kiter ! (cantek kan ? )


sampai jer , turon bus hujan lak turun !! =(
x tahu nak berteduh kat mana .. 
then gi la masok CC  nie.. !!
membosankan .. if onkine at rumah lagi best boleh baring-baring , golek-golek !!
hehehehe XD

ermmm , okey la aku da x der idea da ni nak tulos aper lagi .. 
jage dri korang semua okey !!
sayang korang !! =)