BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Wednesday, 5 October 2011

terasa diabaikan !

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA ..!!
hari yang membosankan !!!
tak tahu la nape nan aku ni.. semua x kene..
Dalam hidup ni kadang-kadang kita senang and kadang-kadang kita susah...
Bak kata my dear mother hidup umpana RODA,,kadang-kadang kat bawah and kadang-kadang kat atas...
kadang-kadang aku rasa bahagia bila dia ada kat sisi.. and kadang-kadang ...... errmmm aku rasa macam diabaikan pon ada.. =(
aku tak tahu la apa yang aku da buat...
aku masih sayangkan dia...
aku x sanggup lupe kan dia...
kadang-kadang aku kecil hati sangat dia lebih kan kawan-kawan dia...
aku sayang ko lagi..!!!