BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Monday, 19 December 2011

dah nak habis cuti ! =(

assalammualaikum semua . !
kowciniwa ! =)

hari ini aku balik kampung kat TAMPIN,negeri sembilan .. 
besok 13/12/2011 .. ayah saya (NASHARUDIN) and my dear sis (EMMA NASHAZIERA) balik kampung kat BATUPAHAT , johor ..
amek ibu (SARIMAH) , adik kesayangan aku (EMMAN NASHZARUL HAKIM) and my sis (EMMA NASHAZWANI) .. 
yang berada kat sana .. 
tinggal lha aku sesorang kat sini .. !
=(

by the way , 24/12/2011(sabtu) .. aku ikut family MAKLANG aku pergi ke ULU LANGGAT .. 
sebab rumah PAKSU aku ada kenduri ..  =)
tak sabar nyer !! =)

dah .. !! ni pasal HOMEWORK sekolah yang tak siap-siap .. 
berlambak .. dengan kasut tak basuh lagi .. buku tak sampul lagi .. baju tak beli lagi .. peralatan tulis pon tak beli lagi .. pening kelapa aku buatnyer  ..(apa lha nak jadi)
nanti dah nak bukak sekolah baru terkial-kial ... 
isshh ,, !! anak sapa lha nie ... =)
ermm , nak buat cam mana tahun 2012 aku dah SPM ..!!
aku dah ready 2012 , but aku tak ready lagi nak SPM and tinggalkan zaman persekolahan .. !!



paper pon tahun depan tak dapat lha nak update blog selalu ,, online fb selalu ,, online myspace selalu ,, :(
my father dah buat peraturan baru .. !! 
tak per lha setahun jer tu semua .. 
ayah buat ni semua  kebaikan aku jugak ..!!
thank you papa !! =)

okey lha .. sampai sini ajer .. 
take care .. !!