BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 24 September 2011

gadoh lagi :(

ermmm,,sedihhh !! =(
gadoh nan master F... x suker tegok pic dyer.. wat aquh jeles jer..!! (BENCIBENCI) =(
aquh mintak maap lau aquh der story nan MASTER F yang ex couple aquh datng kembali dalam hidup ader..lau dyer datang dalam hidop aquh sekali pown aquh x kan timer dyer lagi.. bab aquh da ader MASTER F ,, cukup la hanyer dyer dalam hidup aquh... !! 
 I NEED YOU FOR MY LIFE.. !


 

Tuesday, 20 September 2011

Benci koe !

Ermmm,, hari ini x der la story best sgtt. !!
Aku nak dyer tahu aku SAYANG sgtsgtsgt at dyer .. !!                          
Aku rindu dyer sgtsgtsgt walaupun at sekolah da jumper..
SATU MINIT MACAM SATU TAHUN.. !! (hehehe,,poyo !!)
Time aku sedih dyer sentiasa ader at sisi aku,,
Dyer la yang buat aku semangat aku kembali sekian aku putus ase…
B,, I LOVE YOU.. !!!!!

Saturday, 17 September 2011

Hari yang membosan kan. !

salam sumer.. !
bosan gLer hari ni ingat nak keluar tapi.... kene ditunde..
coz my mother kurang sihat hari ni...
tadi pown aq yang masak.. (nasi goreng jer ) hehehehe =D
nak masak lebih maner la aq reti...

ermm.. 
tadi online jer facebook.. nampak lak at waLL dyer... men comment nan EX COUPLE dyer..
benci nyer aq... !!! 
AQUH BENCI KO BODOH !!

Friday, 16 September 2011

rindu master F !

Aku Rindu Sayang Kamu
Siang dan malamku kini menjadi satu
Terasa sedihku bila tiada mu
Apakah ini dinamakan cinta oh
Menjadi aku yang punya

Apakah kau dah tak sepertiku
Rasa hari-hariku tak menentu
Bagaikan lilitan terikat di jantungku
Terasa sungguh

Chorus
Aku rindu sayang kamu
Matamu aku cinta kepadamu
Sayang kamu

Apakah kau rasa sepertiku
Rasa hari-hariku tak menentu
Bagaikan lilitan terikat dijantungku
Terasa sungguh












ermmm.. rindu nyer at master F...
baru sehari da macam setahun... huhuuhu (SAD) :'(
"b bile nak balik nie.. :( "

Wednesday, 14 September 2011

Geram sgtsgt la geram !

Hari ni macam biase la,, pumpan tu x habis-2 ganggu..
X paham toL la nan pumpan tu.. !!
Then tadi skowla nak men pos-2 lak nan aq..
FACE TO FACE jer la.. nie x nak men pos-2 lak nan aq.. eeee seramnihh !! (hehehehe)

Ermmm,, malas qa nak gadoh-2 nie..
Lagi-2 dalam hal lelaki nie..
Terime jer la aper yang da jadi..
Tu la mase si F nak kat ko,,koe jual mahal..
Ko curang nan dyer..ko x syg dyer..
Nie da jadi cam nie baru ko nak terkiaL-kiaL (MACAM BODOH) !! 
Ermm,, da besar-2 kan piker la leklok..
Ermm,, malas aq nak gadoh-2 macam budak kecik jer nak gadoh nie sumer..

ermm,,aq akan doa kan semoge ko dapat lelaki yang lagi baik dalam hidup ko.. PEACE SUDAH :)

Saturday, 10 September 2011

sedih + happy = ??

eloww sume..!!
STOY SEDIH ; semalam g umah cikgu mustafar then nak balik SHERA jatuh moto.. kaki dyer bengkak terseliuh.. (kesian my BFF)...then cikgu hantar dyer balik umah dyer nek kete,,kawan-2 yang len balik nek bas...huhuhu malang tu nasib SHERA hari tu.. i hope SHERA saba k,,tu sume dugaan...hehehe (poyo lak )...

STOY BEST NYE ; semalam my dear sanggup teman i gi maner ajer..then g umah cikgu iter owg g term same-2...ngah jalan-2 bleh lak jumper nan syukri n azhar..plez la bju x bleh belah...benci aq tegok nak sorok-2 muker lak..mcm la aku x kenal.. (wellK ! )..

nie jer la stoy i hari nie.. 
aq rindu syg kmoo..

Friday, 9 September 2011

assalammualaikum cinte .!

heLLo sume.. !!
hari nie rase HAPPY sgtsgt... heheheh :D
sehari x jumper rase da macAM setahun...
ermmm...aq rase syg sgt sgt sgt at dyer.. aq arap hubungan nie x brakhir dengan kesedihan ...
tapi syg ader orang yg menghalang cinte aq n dyer...
kenape orang len x bleh tegk lau kiter bahagie skit,, ??
msti ader yg nx saket kan haty.. (mood geram) :(

yang penting aq syg dyer,,dyer syg aq...
aq caye dyer n dyer caye kan aq... btoL x.. ?