BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Saturday, 27 August 2011

hyepzz sume.. !!

hari ni aku nak balik JB ...huhuhuhu (RINDU NYER KAWAN-2 KAT JB)
semalam penat kemas rumah...
semalam pat lepaas kan rindu kat b sebelum balik JB ..
"b,, sayang balik JB seminggu jer..jangan risau k b selalu dihati" 

Friday, 26 August 2011

tak sabo nyer mhoo RAYE !!

ASSALAMMUALAIKUM CINTER.. !!
ermm baper hari jer lagi nak raye ...
huhuhuhu =)
x sabo nyer nak raye...
nanti nak balek jay bee.. =) YAAHOOO ..!! 
miss nan cousin-2 kat sane...
u all tunggu kehadiran aquh yer.. =)
fikir-2 balik sian bie aquh sorang-2 at sni..
x per bie nanti da balik sni iter kuar samer-2 k.. =)
MISS BIE .. !!!!
=)

Sunday, 14 August 2011

ape pon x boleh,,!!!

assalammualaikum cinte....!!!!
hari ini aku benci tol nan BETINE ini sibok sangat pasal hal aku...aku x sibok pasal kau..kau x payah la menyebok pasal hal2 aku...aku nak tanye kau,,?? aku ader ker kacau hidup kau ha,,!!! macam mane la aku boleh kenal kau ,,!!! eeeee,,menyesal aku,,!!!

hari ini aku pat  kenal nan ramai kawan at facebook,,
tq u all bab sudi  fwen n chat nan NATH... =)

Friday, 12 August 2011

cerita aku and si die..

Hari pertemuan cinta pertama aku sama die dahulu pada 21.12.2009 telah kau ungkapka kata sayang,cinta,rindu kau pada aku...kau ungkapkan dengan kata-2 manis janji kau pada aku..and aku mula mempercayai kau..tapi hubungan kita tidak dapat tahan lama disebabkan kecurangan kau terhadap aku pada 14.05.2010 kita telah memutuskan hubungan kita....kita telah berkawan selama setahun setelah kita gagal dalam percintaan yang telah kita bina...tapi genap umur aku 16 tahun pada 14.05.2011...kau telah meluahkan pperasaan sayang kau terhadap aku..kau menagih cinta aku KEMBALI..kau berkata "MENYESAL I TINGGALKAN AKU DAHULU"..inilah ungkapan yang penah kau katakanpada malam hari lahir aku  yang ke 16 tahun..aku berfikir-fikir untuk memberi peluang untuk kau,buat keduanya kali..pada 14.05.2011 jam 10.45 malam kiat memulakan percintaan yang sekian lama terpisah...kau telah berjanji tidak akan meninggalkan aku lagi...mana janji-2 kau..!!! kau lelaki dayus yang telah memungkiri janji kau pada aku... kau tinggalkan aku tanpa sebab aku sendiri tidak mengerti MENGAPA HARUS BEGINI..!!! ataupun kau telah mencintai kawan baik kau sendiri..???!!! ataupun kau dah bosan mencintai aku lagi..!!! kau dayus wahai lelaki kau tidak mampu berkorban walaupun sedikit butir nasi...kau memetingkan diri sendiri...!!!

Saat itu,aku mula memahani cinta adalah sesuatu yang suci,tidak memilih rupa,harta dan nama...kesuciannya terjaga walaupun jasad sudah hancur dikandung tanah... "CINTA ADALAH SESUATU YANG SUCI" bisik aku pada kau ketika bermulanya percintaan yang sungguh menyeksakan aku ini...mencintaimu,, aku terluka kerana dianiaya rasa cinta...aku terpenjara kerana didera rasa sayang yang maha dalam...dan kau derita bila namamu tak mampu ku leraikan dari hatiku ini..!!!

Kau bukan milik aku lagi..SELAMAT TINGGAL...terima kasih kerana menghancurkan kebahagiaan hidup aku.. !!!!!!!!!!!!

Saturday, 6 August 2011

maap kan aq :(

ASSAIAMMUALAIKUM CINTER...maap kan aku,,aku bukan nak MALUKAN koe at kelas tapi aku x boleh terime yang koe tengok aku punye markah agama yang buruk to..aku x der niat pon nak MALUKAN koe at depan cikgu and kelas..aku just malu jer nan markah aku yang tinggi sangat towh...aku x leh kawal perasaan aku nie..SARA maapkan aku..aku tahu aku salah...aku malas nak gadoh2 nan kawan sekelas.. and der la BUDAK AT FACEBOOK  nie aku mintak tolang sikit pown x boleh..da la AKU MALAS NAK KAWAN NAN KOE LAGI... ='(