BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Friday, 4 November 2011

CUTI !

Image Detail

dah berape lama aku tak UPDATE BLOG BURUK aku ni.. !!
peperiksaan akhir tahun 2011 dah selesai sudah.. !! =)
aku tak tahu la ape yang aku jawab tu..!!
coz dah dapat result..
SO BAD !! =(
nak akap malu la berape markah aku tu..
ermm , aku ni je yang DEGIL  ta nak dengar kate. ! , 
KERAS KEPALE.!
NOW , baru nak sedar !! =(
bak kate pepatah 'NASI DAH JADI BUBUH' !!
disebabkan cinte la jadi begini.. hmm =(
NATH , NATH  nak menyesal dah tak gune dah (kate-II my BFF)

errmm , dah tutup pasal RESULT YANG BURUK TU !
next year FORM 5 SPM !!
x mau main-II lagi !!
=)


dah habis je peperiksaan akhir tahun , kawan-kawan masing-masing sibuk cari keje sambilan.. masing-masing da  tak mau datang sekolah . hummm ,  tak paham la aku . !! 
kalau aku nak ponteng sekolah my mother mesti cakap peperiksaan akhir tahun 2001 memanglah dah habis but , belajar belum habissss ..!!
so , nak wat cam ner my mother dah cakap cam tu.. kenelah datang.. !! =(
datang je sekolah berape orang je yang datang ..
SARA ECHA, ARELYN , EMY ,FARA , SITI , FATIN NUR AIN , PAAN , NAJIB , FIRDAUS , AIDIL , YUSOP , ACAP ...
ermm , tu je la kott . ..

hari isnin tu datang je sekolah farah cakap yang SARA ECAH  my BFF da nak pindah shah alam.. !!
ermm , hilang lagi kawan sekelas.. =(



esok HARI RAYE AIDILADHA .!!
pagi-pagi lagi nak balik kampung  kat TAMPIN , NEGERI SEMBILAN ..
aku nak ucapkan kat korang semua SELAMAT HARI RAYE AIDILADHA ..!
if nak balik kampung tu HATI-HATI okey ..!!