BLOGGER TEMPLATES AND TWITTER BACKGROUNDS

Sunday, 30 October 2011

kenape nan awak ni .!

kenape la nan awak ni..!!
x paham la ape salah saya !!
steress !!
=(

Wednesday, 26 October 2011

hanya kamu .!

KOWCINIWA..!!
ermm,, da lame x update blog..
sekarang aku percaye kan dia 100 %..
i hope he never forget me.. !!
ermmm,, sayang, cinta, aku hanya untuk dia seorang..
aku sayang sgt at dia..
SAYANG AWAK KETAT-KETAT.. !!

    

Sunday, 23 October 2011

aku x bisa berhenti menagis !

aku x bisa berhenti menagis..!!
aku x bisa hidup tanpa diri mu ..!!
tolong la mengerti ..!!
i need u ..!!!

Thursday, 20 October 2011

good bye my dear LOVE !



FIRDAUS ! suatu nama yang telah lama terpahat di tugu hatiku..lelaki yang aku letakkan harapan untuk menjadi pelindungku..lelaki yang ku harapkan menjadi payung untuk aku berteduh..aku ingin berpaut di dahan cintanya yang kukuh ..ITULAH TEKADKU..!!!

Hari-hari yang berlalu aku isi dengan mimpi-mimpi meskipun belum pasti ..doa sentiasa aku pohon agar cinta kami terus bersemi..mudah-mudahan kasihnya akan berpanjangan..

Aku LEMAH .. !! 
kawan-kawan aku AMY,TEHA,SHERA,PIQAH,AZIE,SARA,ARELYN n x lupe gak kat MY DEAR TEACHER GEETA yang tolong aku semasa aku putus ase.. 
thank you so much u all.. aku cuba untuk tak menagis lagi.. aju cuba untuk happy macam dulu.. I'M TRY ..!!

Friday, 14 October 2011

aku sayang dia! :'(

ermmm,, sedih sangatsangatsangat.. !!
aku x tahu kenape dengan aku... macam-macam yang kawan-kawan aku cakap pasaL MASTER F..
x sangguplah dengan ni semua..
AKU CEMBURU SANGAT-SANGAT-SANGAT...!!!
kadang-kadang aku terasa aku ni macam perempuan simpanan dia jer.. !! (benci-benci-benci) =(

aku nak dia tahu aku sayang sangat kat dia sampai aku x boleh tengok dia dengan perempuan lain.. =(
aku da PENAT MENAGIS !! 
please tolonglah faham aku ..!!!

YA ALLAH KUATKANLAH AKU MENGHADAPI UJIAN ENGKAU YA ALLAH..
AKU TAK SANGGUP KEHILANGAN DIA !!! 

Wednesday, 5 October 2011

terasa diabaikan !

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA ..!!
hari yang membosankan !!!
tak tahu la nape nan aku ni.. semua x kene..
Dalam hidup ni kadang-kadang kita senang and kadang-kadang kita susah...
Bak kata my dear mother hidup umpana RODA,,kadang-kadang kat bawah and kadang-kadang kat atas...
kadang-kadang aku rasa bahagia bila dia ada kat sisi.. and kadang-kadang ...... errmmm aku rasa macam diabaikan pon ada.. =(
aku tak tahu la apa yang aku da buat...
aku masih sayangkan dia...
aku x sanggup lupe kan dia...
kadang-kadang aku kecil hati sangat dia lebih kan kawan-kawan dia...
aku sayang ko lagi..!!!

Tuesday, 4 October 2011

what is LOVE ?



CINTER sesuatu yang amat unik , indah ,adan manis untuk dirasai .. 
Tanpa CINTER rasanya tidak lengkap hidup insan di alam maya ini , jika ada sesiapa yang tidak penah merasai bagaimana nikmatnya CINTER .. 
Ia akan menjadi kenangan bersiri di alam kehidupan manusia .. 
Datang dan terus datang berulang kali ...


Detik yang tidak penah luput daripada ingatan ialah apabila orang yang diharapkan mengucapkan kata-kata cinta dan rindu .. 
Alangkah bahagianya diri jika dikasihi sepenuh hati ..
Jika itu semuanya seakan menjadi milik kita berdua...


CEMBURU adalah buah-buah pahit di dalam sebuah cinta ..
tetapi cinta tidak akan sempurna jika ia tiada ..
Cuma manusia memerlukan akal untuk menilai KESETIAAN ..
Tetapi sejauh manakah kesetianan itu dapat dibuktikan ??

Saturday, 1 October 2011

HanyuT !!

Ayam masak lemak cili padi
ayam masak lemak cili padi


hari ni aku beLajar "MASAK" ..!! (huhuhuhu)
nak tahu x masak aper ? (hehehe =D )
MASAK LEMAK CILI PADI (hehehe ) (poyo !)


huhuhu,,kiter kener beLajar masak AYAM MASAK LEMAK CILI PADI...
mane la tahu kot-2 kahwin nan orang negeri sembilan...
(huhuhuh )
gataL nak kahwin lak aku ni..!!!
belajar dulu la !!!!
tunggu la sampai ayam tu empuk...baru boleh hidang...
x tahu la aper rasenya.. 
hehehe =D

majok :'(

huhuhuhu :(
B I'M SORRY... syg tahu sayang salah.. maap kan syer !!! :(
next time sayang janji x buat lagi..
but please maap kan sayang..!!